Schoonmaak adviesbureau

lankesterschoonmaakadvies

Om de diverse schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf goed in kaart te brengen heeft u iemand nodig met veel expertise, iemand met veel ervaring in de schoonmaakbranche en heeft in de diverse schoonmaakprocessen binnen uw organisatie. Zo iemand is Lankester Schoonmaak adviesbureau, want daar is de nodige kennis aanwezig van onder aanbesteding, kwaliteitsmetingen en schoonmaakcontroles.

Dit zijn waarschijnlijk lastige kennisgebieden voor u, maar voor ons is dit onze dagelijks werk. Naast jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche als geheel hebben wij ook specifiek veel ervaring opgedaan met kwaliteitsmeetsystemen, het inmeten van schoonmaakbehoeftes en ook bij het begeleiden van bedrijven als het gaat om facilitaire diensten. Wij kunnen u dan ook zeer goed van dienst zijn bij het geheel ondersteunen van uw schoonmaak aanbesteding en bij het toezicht houden op het naleven van gemaakte afspraken met uw schoonmaakbedrijf.

lankesterschoonmaakadvies

Lankester Schoonmaakadvies is een onafhankelijk en objectief beoordelaar en bekijkt dus zowel de kwaliteit alsook het geleverde resultaat vanuit de geldende regels voor de schoonmaak en hygiƫne door de ogen van een meetsysteem. Wij leveren een volledig en onafhankelijk advies af, op basis van diverse kwaliteitsmeetsystemen, zoals bijvoorbeeld het VSR kwaliteitssysteem. Ook kunnen wij voor u een nulmeting uitvoeren, zodat u meteen ziet hoe de stand van zaken nu op schoonmaakgebied is. Neem vandaag dus nog contact op met ons om te kijken wat wij ook voor uw organisatie kunnen betekenen.