Startersbanen vind je op Stagemax.nl

Wanneer je op zoek bent naar een startersbaan dan wil ik je graag wijzen op Stagemax.nl. Dit is een bemiddelingsorganisatie die kandidaten koppelt aan bedrijven. Zo kun je via Stagemax naast startersbanen ook stages en afstudeeropdrachten vinden.

startersbanenBanen speciaal voor starters

Ik was afgestudeerd en op zoek naar een baan, maar waar vind je een baan wanneer je alleen werkervaring op hebt gedaan tijdens stage? Iemand gaf mij toen de tip om te gaan kijken naar startersbanen, dit zijn – zoals de naam het al zegt – banen speciaal voor starters. Bedrijven geven zo kandidaten de kans om werkervaring op te doen.

Makkelijk en snel een baan vinden

Maar waar vindt je startersbanen? Deze zijn moeilijk te vinden wanneer je kijkt op reguliere vacaturewebsites. Via Google kwam ik toen bij Stagemax terecht, dit was precies wat ik zocht! Ik besloot me in te schrijven en dit was gelukkig gratis! Vaak bij andere websites zit er een addertje onder het gras. Dan mag je bijvoorbeeld wel gratis inschrijven, maar wanneer je wilt reageren op vacatures moet je alsnog betalen. Bij Stagemax was dit gelukkig niet het geval. Zoeken naar een startersbaan gaat heel makkelijk en snel, je vinkt onder andere de gewenste richting en regio aan en je krijgt een lijst te zien van geschikte vacatures. Vervolgens kun je direct online solliciteren.