Als consument industrieel te werk gaan

2 gereedschap

Een consument werkt vaak samen met bedrijven om van alles te kopen of om voor ze te werken, maar bedrijven werken weinig samen met de consument. Een bedrijf ziet een ander bedrijf anders, en hierdoor wordt er niet vaak stil gestaan over het feit dat consumenten ook industriële gereedschap kunnen gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan een heftruck met nieuwe hefttruck verlenglepels. Consumenten kunnen met een heftruck makkelijker verhuizen, of een groot project makkelijker kunnen maken. Hoe zie jij dit? Heb jij ooit eens gedacht om industriële gereedschap te gebruiken? Het kost misschien geld, maar het kan je werk en hobby’s mogelijk makkelijker en leuker maken.

Zorgt industriële gereedschappen voor minder moeite?

Misschien vraag je je nu af: “Waarom zou ik industriële gereedschappen nemen als de gereedschappen die ik nu heb al goed genoeg zijn?” Dat is een terechte vraag; waarom zou je dat doen? Om deze vraag te beantwoorden, moet je kijken naar hoe bedrijven te werk gaan. De reden waarom ze gigantische kranen nodig hebben met hydraulische cilinders erin is niet om op te scheppen of om sneller te werk te gaan; het is omdat ze het nodig hebben. Een hydraulische cilinder heeft veel kracht, en dat krijg je niet met een grijp tool die je in de normale winkel koopt.

Hoe verschilt een consument met een bedrijf in sales?

Op TV, op het internet en op de radio krijg jij als consument dagelijks constant reclames. “Koop dit! Koop dat! Kijk voor meer informatie!” Het zijn allemaal dingen die bedrijven zeggen, maar doen ze dit ook met bedrijven? Hoe verschillen consumenten en bedrijven als het gaat om sales? Technisch gezien worden bedrijven bijna hetzelfde gezien als consumenten. Bedrijven verkopen hun product door erg positief te zijn, of door een dramatische demo te geven. Het enige verschil is dat een bedrijf het liefst wilt dat het andere bedrijf in bulk koopt, want een bedrijf heeft veel meer nodig dan een consument!