Beton, ook als badkamer design

Als je genoeg hebt van het uiterlijk van de douches van vandaag, is het misschien tijd voor een betonnen douche ontwerp revisie. We zijn niet vergeten over onze klassieke douche bakstenen, maar hun ruwe en gepotdekselde aantrekkingskracht kan binnenkort behoorlijk verouderd daarom kan je ook een inloopdouche beton cire nemen. Heldere nieuwe ontwerpen doen hun intrede op de markt en geven de douche-ervaring een fris nieuw gezicht. Van betonnen douches waarvoor octrooi is aangevraagd tot kinetisch waterstralen: de hybride douche zou wel eens de douche kunnen zijn waar u op hebt gewacht. Lees verder om meer te weten te komen.

Zijdek ontwerpen met beton

Voor een inloopdouche van beton cire verbouwingen biedt het aansluiten van een zijterras op een douchecabine een completer uitzicht op het omringende landschap. Dit ontwerp brengt buiten naar binnen en laat de buitenlucht direct in de douche stromen. Met het uitschuifbare gedeelte bovenaan kunt u de overkapping gemakkelijk verwijderen om meer ruimte te creëren voor een terras of een zwembad, zodat u de look van een buitenruimte kunt creëren zonder een echt terras te moeten aanleggen.

Keramische tegels met luchtblazers

De inloopdouche van beton cire van vandaag kunnen bepaalde voordelen hebben ten opzichte van die van decennia geleden. Met een keramische douche tegel krijgt u een duurzame afwerking en kan worden gebruikt als een tegelvloer als u niet wilt dat uw douche tegels helemaal te verwijderen. De luchtblazers duwen het water in de douche en zorgen voor een luchtvrije ervaring. Wanneer dat aspect in het ontwerp wordt opgenomen, neemt het de traditionele douche apart. Van het lijstwerk tot het sanitair, er zijn maar een paar elementen die in contact komen met de betonnen tegels. De tegel zelf, die gemaakt is om er oud en gepotdekseld uit te zien, gaat naadloos op in het interieur- en exterieur design, zonder zelfs maar het geluid van een waterstraal te produceren. Lees het artikel over dit douche ontwerp en laat u inspireren door dit futuristische badkamer ontwerp. Als je geen fan bent van betonnen muren, is keramische tegels een andere methode om een ouderwetse charme aan de doucheruimte toe te voegen. Er zijn tal van manieren om keramische tegels te gebruiken voor douche en bad, maar we zullen de inleiding tot de douche bad te bewaren voor een andere dag. Deze douche met keramische tegels is een geweldig alternatief voor die betonnen muren. Als u overweegt dit ontwerp, zorg ervoor om het artikel te lezen over hoe je de beste beslissing over een keramische douche tegel douche te maken