Een goed spa waterbehandeling product

spa waterbehandeling

Vandaag was mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werk en ik heb gelijk een hele boel nieuwe dingen geleerd. Mijn baas vertelde mij bijvoorbeeld overĀ spa waterbehandeling. Hij legde mij uit wat het betekende en welke producten hij gebruikte om het zwembad schoon te houden. Dat is namelijk heel erg belangrijk omdat er dagelijks heel veel mensen in de zwembaden en bubbelbaden zwommen. Het was allemaal erg interessant om te horen. Ik ben erg blij dat ik eindelijk een leuke baan heb gevonden waar ik ook nog eens heel erg veel leer. Morgen mag ik meer werken en daar heb ik erg veel zin in.

spa waterbehandeling

Heel belangrijk

Mijn baas legde mij uit dat spa waterbehandeling heel erg belangrijk is voor de gezondheid van de gasten die elke dag komen. Als het zwembad namelijk niet goed zou worden schoon gemaakt dan zou het zomaar kunnen dat iemand ziek wordt en dat is iets wat mijn nieuwe werkplek graag wil voorkomen. Hij verteld mij dat zij een testset gebruiken om het zwembad te testen. Ook gebruiken zij chloor om bacterie tegen te gaan. Het was mijn taak om uiteindelijk de testen uit te voeren en het chloor wekelijks op een goed niveau te houden.