Een nieuwe dakrand aanschaffen doe jij hier

dakrand

dakrandVoor mijn appartement wilde ik graag een nieuwe dakrand hebben. Het is dat ik op de bovenste verdieping woon en daarom verantwoordelijk hiervoor ben. Voorheen had ik dit gewoon aan mijn huisbaas gevraagd, maar ik heb deze woning een tijdje terug gekocht. Daardoor moet ik dit soort dingen nu ook zelf oplossen. Het fijne daaraan is wel dat ik ook alles zelf mag bepalen en met niemand rekening hoef te houden. Wel heb ik van tevoren met mezelf een bepaald budget afgesproken, want ik was bang dat ik anders teveel hier aan zou uit gaan geven. Ik ben niet heel erg goed in het maken van verstandige keuzes, dus daarom heb ik een vriendin gevraagd mee te gaan naar de winkel.

Het is gelukt

De plek waar ik mijn dakrand heb gekocht, vond ik via internet. Ik kwam namelijk op de website van Keralit terecht en daar kon ik gemakkelijk een verkooppunt in de buurt opzoeken. Deze bleek uiteindelijk op ongeveer een kwartiertje rijden, dus dat was nog lekker dichtbij. Hier was het assortiment erg groot en alles sprak mij aan. Daarnaast is het gemaakt van kunststof en is dat redelijk onderhoudsvrij, dus dat is perfect voor mij. De bestelling is al geplaatst en nu hoef ik alleen nog te wachten op de levering.