Iedereen kan hier een auto leasen in Eindhoven

auto leasen Eindhoven

auto leasen EindhovenEen auto leasen in Eindhoven deed ik altijd via mijn werkgever, maar daar heb ik vorige maand ontslag genomen. Het liefst wilde ik altijd al voor mijzelf beginnen, maar ik durfde dat eigenlijk nooit. Inmiddels ben ik 55 jaar oud en vond ik het echt tijd om deze stap te gaan nemen. Over een korte tijd ga ik namelijk met pensioen en dan ga je zoiets nooit meer doen. Daardoor moest ik natuurlijk wel mijn geliefde bolide inleveren met veel pijn in mijn hart. Gelukkig vond ik al snel een waardige vervanger toen ik op de website van Bos & Slegers kwam. Dit is een bedrijf die het mogelijk maakt voor particulieren en zelfstandig ondernemers om op deze manier aan hun vervoer te komen. Het scheelt redelijk wat geld in vergelijking met kopen wanneer je niet teveel kilometers maakt, want ook het onderhoud en de verzekering zit erbij in.

Het assortiment

Mijn auto lease ik nu bij deze onderneming in Eindhoven en daar ben ik ongelofelijk tevreden over. Met mijn vragen kan ik hier altijd terecht en de prijs die ik per maand betaal, is heel erg goed. Mocht jij het huidige aanbod willen zien, neem dan een kijkje op de website.