Sendra boots van goede kwaliteit

Sendra boots

Laarzen kan ik nooit genoeg hebben. Toen ik de site van Sendra boots ontdekte was dat voor mij dan ook een geweldige ervaring, ze hebben geweldige, stoere westernlaarzen en die ontbraken nog aan mijn collectie!!
Sendra boots
Sendra boots
Bij Sendra boots verkopen ze veel mooie schoenen en laarzen. De westernlaarzen zijn mijn favoriete laarzen. Ik heb al heel veel andere soorten laarzen, maar dit type laarzen had ik nog niet. Toen ik deze op de site zag, heb ik ze vrijwel direct besteld. Ze werden al snel (keurig verpakt) geleverd! De pasvorm is mooi. Ze passen goed en zitten ook erg fijn. Ik draag ze dan ook met veel plezier.

Combineren
De westernlaarzen combineer ik in de zomer met een leuke lange Ibiza of gipsy rok. Dit staat erg mooi bij elkaar. In de winter combineer ik ze graag met een strakke jeans. Dit staat erg stoer. Eigenlijk kan je deze laarzen met heel veel kledingstukken combineren. Ik heb nu gekozen voor bruine laarzen, maar in de toekomst zal ik zeker nog een andere kleur kopen, want ze zitten heerlijk en als ik meerdere kleuren heb, kan ik ze nog makkelijker combineren met mijn kleding. Uiteraard zal ik ze dan ook weer via deze site bestellen, want ik ben hier uiterst tevreden over!