Tip: autobedrijf Roermond

Autobedrijf Seitz is een geweldig bedrijf. Toen ik onder ”autobedrijf Roermond” zocht kwam ik terecht op hun website. Een goede kennis van mij adviseerde mij al om eens een kijkje te nemen. Zij beschikken namelijk over veel occasions en hebben naast de verkoop een uitgebreide dienstverlening. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan.

Op het internet staan veel positieve recensies over Autobedrijf Seitz. Zo staat er dat zij goede auto’s aanbieden met weinig kilometers op de teller en de auto’s aanbieden voor scherpe prijzen.

Contact opgenomen

Ik had telefonisch contact opgenomen, omdat ik zag dat hun een mooie occasion hadden staan. De auto heeft weinig gelopen en daarom wilde ik graag langskomen. Tijdens mijn afspraak mocht ik een proefrit maken en dat is goed bevallen. De auto voldoet aan mijn wensen en heeft net een nieuwe apk erop. Het fijne is dat ik er garantie bij krijg en dat als er wat is, ik altijd langs kan komen. Omdat het een veelzijdig bedrijf is, kunnen zij alles doen. Ik heb namelijk de auto daar gekocht en dan weten zij precies hoe de auto is en de geschiedenis ervan.

Bekijk de website voor meer informatie. Alle diensten worden duidelijk uitgelegd, zodat je precies weet wat zij voor jou kunnen  betekenen. Misschien wel de beste autobedrijf in Roermond!