Vingino kinderschoenen

Kinderen groeien met de dag en daar dien je rekening mee te houden. Zowel de kleding als de schoenen zullen geregeld worden vervangen voor een maat groter. Zo wilde ik voor mijn zoon nieuwe schoenen halen, alleen het probleem is dat ik momenteel niet naar de stad toe kan. Door via het internet te kijken waar ik het beste zijn schoenen kan halen ben ik terecht gekomen op Durlinger.com. Hier hadden zeĀ Vingino kinderschoenen voor een aantrekkelijke lage prijs staan, deze zijn erg leuk en zeer zeker geschikt voor mijn zoon!

logo

Door dit aan hem te laten zien hebben we gezellig met z’n tweetjes gekeken in het assortiment. Diverse leuke schoenen zag ik bij hun in het assortiment staan, de Vingino vond ik dan wel het leukste van allemaal hoor.

Gelukkig is mijn zoon het met mij eens en hebben we samen gezellig zijn schoentjes besteld. Ook voor mezelf heb ik goed kunnen slagen bij hun! Voor nog geen 100 euro heb ik twee paar schoenen weten te bestellen. Deze werden trouwens netjes bij ons thuisbezorgd na nog geen twee dagen.