Wat is een toilet?

toilet

Een toilet bestaat uit verschillende onderdelen. Je hebt een toiletpot nodig, dit wordt ook wel een wandcloset genoemd. Dit is een wc die tegen de muur aan hangt. Dit is erg handig wanneer je meer ruimte wilt creƫren. Maar buiten dat heb je ook een inbouwreservoir nodig, zodat je het wc kunt doorspoelen. Ook bieden ze bij toilet markt veel speciale opties voor de wc, zoals een sanibroyeur, dit is perfect wanneer je afvoer en riolering te klein is voor het plaatsen van een wc. Ook kun je kijken voor een douche wc, dit is een wc waarbij je gelijk je onderlichaam wast. Wanneer je een wc koopt, kun je ook nog kiezen voor toiletsets, zo weet je zeker dat je alles in huis hebt om het wc te installeren. En waarbij alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. De set bestaat uit: een wandcloset, de closetzitting, inbouwreservoir met bedieningspanelen, maar je kunt ook zelf een combinatie maken.

toilet

De accessoires voor bij de wc

Wanneer je een wc hebt aangeschaft wilt je de rest van de wc ook mooi inrichten. Hier heb je veel soorten accessoires voor, zoals closetrolhouders en toiletborstels. Ook heb je accessoires zoals een fontein om je handen te wassen, handdrogers om de handen te drogen en een inbouwreservoir om de wc te bedienen.

De toiletten voor particulieren en professionals

De toiletten zijn  voor zowel particulieren als professionals. Ook staan ze klaar voor de installateurs en klusbedrijven die (kleine) projecten hebben. Er kan daar interessant advies voor worden gegeven!