Acupunctuur werkt om van de rugklachten af te komen tijdens de zwangerschap

acupunctuur zwangerschap

Acupunctuur tijdens de zwangerschap heeft mij enorm geholpen om van mijn rugklachten af te komen. Wanneer je een kindje verwacht dan is het niet aan te raden om aan zware pijnstillers te gaan als je lichamelijke klachten hebt. In mijn geval had ik er veel pijn onder in mijn rug. Een stukje lopen was eigenlijk al te veel voor mij. Hier wilde ik zo spoedig mogelijk wat aan doen en daarom ben ik eens op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden. Al snel vond ik deze website en hier trof ik veel informatie aan.  Direct besloot ik om een afspraak te maken voor een intake en een  behandeling.

acupunctuur zwangerschap

Ik voelde hoe langzaam de pijn uit mijn lichaam ging

Gelukkig kon de acupunctuur tijdens zwangerschap zonder enig risico worden toegepast. Ik had het gevoel van, baad het niet dan schaad het niet. Al na een aantal keren voelde ik hoe de pijn langzaam uit mijn lichaam verdween. Nu ik deze ervaring heb, kan ik bevestigen dat deze methode echt werkt! 

Omdat ik zeer tevreden ben over het resultaat, kan ik het een ieder aanraden om eens te denken aan deze methode alvorens je aan de medicatie gaat. Ook wanneer je niet in verwachting bent.