De grootvakstelling

vakkenkast

Er zijn verschillende soorten stellingen beschikbaar voor bedrijven die een magazijn bezitten, of simpelweg hun spullen in een efficiënte manier op willen slaan. Zo is er de palletstelling, die vooral geschikt is voor de grotere bedrijven die te maken hebben met pallets vol met spullen die ze ergens moeten onderbrengen. De legbordstelling is daarentegen de juiste keuze voor zij die wat kleinere spullen en dozen op willen slaan, die allemaal niet al te zwaar zijn. Daar perfect tussenin komt de grootvakstelling, een gulden middenweg tussen de twee. Voor degenen die behoefte hebben aan een wat grotere stelling, maar toch niet van pallets vol, is dit de beste keuze.

Waarvoor een grootvakstelling geschikt kan zijn

Een grootvakstelling, ook wel bekend onder de naam breedvakstelling, is een stelling die uitermate geschikt is om handmatig spullen in op te slaan. Het komt vaak genoeg voor dat producten in allerlei verschillende en uiteenlopende formaten komen. Wanneer dit het geval is, is een grootvakstelling perfect om deze dozen op te bergen. Ze zijn niet geschikt voor één specifieke branche, maar zijn juist veelzijdig om te gebruiken voor elk bedrijf wat handmatig spullen op wil slaan. Zeker als deze spullen in dozen komen die anders op de vloer of ergens in de hoek belanden, wat eigenlijk nooit echt handig is.

De eigenschappen van een grootvakstelling

Concreet gezien is een grootvakstelling een keuze die velen goed zal bevallen. Ze zijn snel en simpel om te monteren, dus je hoeft er geen technische expert voor bij te halen. Ze bieden veel opbergruimte, die je zelf kan indelen gebaseerd op je eigen voorkeuren en vereisten. Ze zijn stevig en stabiel, waardoor ze zware spullen kunnen houden en je opgeborgen waren veilig zijn. Daarnaast zijn ze in verschillende en diverse afmetingen beschikbaar, zodat je ze handig kwijt kan. Bevind je jezelf in een situatie waarbij er ruimte is vrijgekomen of je nog meer opbergruimte wil toevoegen? Dan kan je een grootvakstelling altijd uitbreiden.