Een winterjas nodig: dit zijn de beste merken

De zoektocht naar een perfecte winterjas kan een hele opgave zijn voor sommige mensen. Je moet onder andere kijken naar het model, het materiaal, de lengte en natuurlijk ook het merk. Er zijn verschillende behoeften waar zo’n winterjas aan moet voldoen. Gelukkig verkopen bijna alle kledingwinkels en kledingmerken tegenwoordig winterjassen. Maar welk merk verkoopt nou kwalitatief de beste jassen voor heren? Winterjassen van het merk The North Face zijn vaak favoriet, maar ook de jassen van Woolrich bevallen. In de jassen van deze merken kun je hopelijk meerdere winters er warm bij zitten.

The North Face winterjassen

The North Face is een merk die bekendstaat om de kleding die ze maken specifiek voor buitenrecreatie. Dit is ideaal bij het uitzoeken van een warme, wind- en waterdichte jas natuurlijk. The North Face maakt jassen gevuld met ganzendons. Op basis van de behoefte aan warmte kun je een vulkracht kiezen. De ene jas bevat een hoge vulkracht, bevat dus meer ganzendons en is dus warmer dan een jas met een lage vulkracht. Er is ontzettend veel variatie die The North Face aan winterjassen biedt, dat leidt ook tot een ruim aanbod. Dus wie weet zit er wel iets geschikts tussen voor jou.

Woolrich winterjassen

Woolrich is een wat luxer merk vergeleken met The North Face. De prijzen op deze jassen liggen daarom ook een stukje hoger dan je wellicht gewend bent. Het merk maakt ook kwalitatief goede winterjassen lettend op warmte en water- en winddichtheid. Net zoals The North Face gebruikt Woolrich ganzendons. De jassen worden gevuld met eendenveren en dons om het zo warm en prettig mogelijk te maken voor de drager. De bontkragen, die bijna op iedere jas zitten, zijn vaak van coyote bont gemaakt. Het is nou eenmaal een prijzig merk, maar vaak kun je lang met het innovatieve en eenvoudige design lang mee. Dat is natuurlijk hartstikke fijn als je daarnaar op zoek bent.