Mijn nieuwe website is gemaakt door Realgen

Realgen

RealgenEen tijdje terug ben ik in contact gekomen met Realgen door een vriend van mij. Hij had met hen samengewerkt tijdens zijn stage en had hier hele goede ervaringen mee. Vorige maand ben ik mijn eigen onderneming begonnen en daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat ik goed gevonden kan worden op het internet door potentiƫle klanten. Zelf heb ik hier heel erg weinig ervaring mee, dus toen kwam zijn tip goed van pas.

Ik leer dingen bij

Meteen heb ik contact opgenomen met Realgen om te vragen of zij mij konden helpen met dit probleem. Hierop werd heel erg vriendelijk gereageerd en ik kon op korte termijn al langskomen voor een gesprek. Toen ik hier kwam, werd ik meteen heel hartelijk ontvangen. Daardoor voelde ik mij meteen thuis en kreeg ik er een goed gevoel bij. Uiteindelijk hebben zij voor mij een site gemaakt. Nu zijn zij bezig met het zorgen voor een goede vindbaarheid op Google. Dit wordt gedaan door middel van SEO en SEA. Zelf wist ik tot voor kort niet eens dat dit iets anders was, maar de eerste is niet betaald en de tweede wel. Ik kijk uit naar het eindresultaat, maar ik heb er vooralsnog onwijs veel vertrouwen in!