Spiegel

Ben je op zoek naar een nieuwe passpiegel staand? Dan kun je kiezen uit veel verschillende modellen bij spiegelshop. Staande spiegels zijn erg hip en handig en zie je dan ook terug in veel woningen. Zo komen staande spiegels altijd mooi tot hun recht en zijn ze ook verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor is het vrijwel altijd wel mogelijk een spiegel te vinden die past bij het interieur van jouw woning en ook de ruimte die je beschikbaarheid hebt. Een ander groot voordeel van de passpiegel staand is dat je hem eenvoudig neer kunt zetten en je dus geen gedoe hebt met bijvoorbeeld het ophangen hiervan. Ideaal om snel even je outfit te bekijken in de gang of hal, of bijvoorbeeld in de woon kamer.

 In kamer

Een passpiegel staand kun je dus op verschillende plekken neer zetten. Zo kun je ervoor kiezen je passpiegel staand in de slaapkamer neer te zetten, dichtbij je kledingkast zodat je in de ochtend direct je outfit kunt bekijken. De spiegels die bij spiegelshop zijn verkrijgbaar hebben verschillende afmetingen en zijn ook van diverse materialen gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor de gave stalen passpiegel waarmee jij direct je outfit kunt bekijken. Ben je op zoek naar een wat kleinere spiegel, kies dan bijvoorbeeld voor de spiegel carlos hoogglans wit met een afmeting van 62 bij 168 cm.

 Keuzes

Er is een vrij groot aanbod aan passpiegels bij spiegelshop. De kans is groot dat er altijd wel een geschikte spiegel voor jou tussen zit. Kies dus bijvoorbeeld voor de Spiegel Boston met een gave zwarte touch, of kies voor een van de andere modellen. Zo zijn de spiegels in verschillende designs gemaakt zoals bijvoorbeeld industrieel, maar kun je ook kiezen voor een wat donkere of lichtere stijl. Een passpiegel zet je tegen een muur of wand aan. Dit is ideaal om bijvoorbeeld in een hoek van de kamer te plaatsen. Hierdoor lijkt je kamer minder leeg en kun je altijd je outfit checken.