Volledige lichaamstraining

Steeds meer mensen zien hun nut in om een halterbank te plaatsen zodat je op elk moment alle lichaamsspieren oefenen: schouders, borst, armen, rug, buik, heupen en benen.

Een fitnessbank toevoegen aan uw thuis work out is dè manier om echt de lat hoger te leggen in uw dagelijkse fitnessroutine.

Voordelen van multifunctionele fitness banken

Met de beste trainingsbanken kunt u thuis een reeks core-, bovenlichaam- en zelfs cardio-oefeningen doen. Deze herconfigureerbare trainingsbank is ideaal voor krachttraining … of aerobics. Enkele belangrijke kenmerken:

  • Een volledige workout: deze fitness banken kunnen alle lichaamsspieren trainen: schouders, borst, armen, rug, buik, heupen, benen en andere delen van spieren.
  • Veiligheid: antislipvoetjes aan de onderkant kunnen voorkomen dat het apparaat beweegt en de vloer beschermen tegen krassen.
  • Comforabele constructie: de verstelbare halterbank is gebouwd met versterkt materiaal, vooral in de ondersteunende structuur. Comfortabele schuimvulling en zitting met hoge dichtheid zorgen voor stevig lichaam en verminderen spiervermoeidheid tijdens gebruik.
  • Multifunctioneel: De verstelbare halterbank maakt verschillende houdingen mogelijk, zoals sit-ups en krachttraining.
  • Garantie: Vraag bij aankoop naar de geldende garantie op het toestel en de onderdelen.

Voordelen van thuis trainen

Je bespaart een hoop tijd en geld door niet meer naar de fitnesschool te moeten.

Alles is dichtbij: een drankje, de douche achteraf. Jij traint hoe het jou het beste uitkomt: jij bepaalt het tijdstip, de muziek of tv op de achtergond, de temperatuur, je draagt wat je wilt en je hoeft je van andere sporters niks aan te trekken.

Fitness banken kan je ook delen met gezinsleden. Sommige mensen vinden dit ook een pak hygiënischer omdat je niet weet hoe de sportschool alles proper houdt.

Indien je er de plaats voor hebt, kan het toestel open blijven staan. Er zijn ook fitness banken die inklapbaar en compacter zijn.